Idyllen...

När jag inte har något att göra, fast mest när det bara är två minuter kvar tills bussen går mot jobbet, så fastnar jag över mina småländska idyller. Idag fastnade jag över idyllen i Karsahult. Det har potential till att bli sååå fint och myspys. Ett litet växthus på går'n, måla om lite, in med nytt kök och badrum. Upp med gärdsgården och in med ett par får och grisar. Lite höns med. Och två nordsvenskar. Brutus med såklart.


B is for Brutus


Jag kan erkänna att det går nog inte en timme utan att jag dagdrömmer om min Brutus. Vet dock inte om Brutus på bilden blev en boxer eller en grand danois... Strecken i pannan? Rynkor?


Folk fulla med dynga

Cyklade som vanligt ner till triangeln för att hoppa på tåget till Lund. Ställe som vanligt min cykel fastkedjad i gallret/staketet runt ett av träden. Vill gärna ha den fastkedjan i nått då folk nu för tiden har så svårt att skilja på mitt och ditt. Då kommer det fram en gubbe i orangea arbetskläder.

Jag vill inte vara någon polis men du får inte ställa cykeln där /Gubbe i oranget
Varför inte då? / Jag
Det är förbjudet / Gubbe i oranget
Vart står det att det är förbjudet? / Jag
Äeh men det är det. De klipper upp låsen och så får du böta 400 kronor /Gubbe i oranget
Hur ska dom kunna ge mig böter? Min cykel har ju inte precis någon reg. plåt... / Jag
Äeh men dom klipper i alla fall upp låsen /Gubbe i oranget
Jaså? Jag har parkerat cykeln här dagligen i två månader och det har aldrig hänt... / Jag
Men ni förstör träden när ni ställer cyklarna här! / Gubbe i oranget
Min cykel rör inte ens trädet? Det är ju ett staket runt trädet. /Jag

Älskar folk som är fulla av dynga.
Framförallt älskar jag minen på de när de precis sagt ett påstående som de själva i samma sekund inser är helt idiotiskt.

Skrynkeltrynen

Har stillat min hundabstinens idag. Dock ledde detta bara till ännu mer ha-hund-begär. Tog med mig Jens till en hundutställning idag där ca 75 boxrar ställdes ut. Dessa skrynkeltrynen... Jag måste ha en. Snart. Träffade min blivande valps pappa, denna hane var inte bara en fröjd för ögat att se på han var också så oerhört balanserad, lugn och cool. På långt håll såg jag även ett par fluffiga, ståtliga pudlar. Då saknade jag min lilla lurv extra. Snart lär jag börja sakna min andra lurv också, då denna idag åkte hem till Småland för att spela in skiva.  Tack för mig, hej.

AbstinensLider av svår Casper-abstinens.


I lördags

I lördags försökte jag fånga massa D-vitamin, vräkte i mig jordgubbar och kanelgifflar på stranden i hopp om att bli frisk. Havet var jätte skönt och jag längtar tills jag är kry så jag kan ta ett ordentligt dopp!
Brev från kolonien

Hälsade på hemma i Småland i två veckor. Hann med två festivaler, fiska och gå på långa upptäcksfärder i skogen med bästa vän och jyckarna, student och att bli rejält sjuk. Fest i logen var regnigt men mysigt. Muskelrock var soligt och hårt. Avslutade festvalsöndagen med att bli dundersjuk. Faktiskt så sjuk att jag inte kunde åka tillbaka till Malmö. Bihålorna som spökar. Snart har jag snytit näsan i en och en halv vecka. Det kommer förtfarande ut lika mycket som det gjorde dag ett. Trots en igenkorkad näsa så har jag nu börjat jobba mitt sommarschema som ska pågå i sju veckor. Jag klagar inte. Har världens bästa schema. Idag ska vi på lägenhetsvisningi gettot. En liten sommarupdate. Tha tha!

I Småland doftar det gott!


Söt-djens

Önskar också att jag var så här söt när jag vaknade upp efter tredje natten på en festival.

 

 


festival

Idag bär det av ut mot Tyrolen och muskelrock! Förra året var jag überblond och hade lika stort huvud som Björn hade biceps.


coca cola och celluliter

Jag är väldigt kräsen. Nästan gällande allt. Främst mat, musik och kläder. Sistanämnda är svårt. När jag inte har pengar så hittar jag alltid massa kläder jag vill ha. När jag har pengar är alla kläder fula. Ett undantag är dock shopnastygal. Jag skulle kunna köpa upp hela butiken. Snyggt snyggt snyggt. Tyvärr så tillkommer det ju tullavgift om man ska beställa därifrån, så jag vågar inte... Idag vill jag ha en cocacola tröja. Och ett par shorts (har dock faktiskt köpt TVÅ shorts idag!). Och tjejens hår. Och hennes kropp. Hittar inte en enda cellulit på hennes kropp. Förrförra veckan köpte jag en cellulitborste. Jens frågar mig om kvällarna "har du kammat dina celluliter idag"? Jag kammar på.


RSS 2.0