Min luspudel

Ikväll åker jag hem till Småland. Då blir det myskalas hela natten med min gamle snutt. Herre jisses vad jag saknar honom ibland. Ibland börjar jag faktiskt gråta så mycket jag saknar honom. Idag är Casper hos frisören så han kommer vara nyfriserad och nybadad när jag kommer hem.


valpsjuka...

Jag blir ju inte alls helt till mig av svartsjuka när Lisa på sin fina blogg krutrut visar upp sin nya bäbis Bibbi. Jag hoppas verkligen det är min tur att bli valpägare i januari, då förhoppningvis hundarna nedanför har fått valpar!Fjäderfän

Innan jag skulle bege mig till jobbet idag så passa Platon på att hoppa upp på axeln för att gosa. Olle hoppade upp på mitt huvud och friserade om mig.

De fyrbenta

Blir lite sorgsen när jag läser att fina Thobe har fått somna in. Senast i höstas satt jag i tipshallen och gav en något uttråkad Thobe godis. Allt medan folk sprang runt i en fyrkant och visade upp sina hundar på den årliga hundutställningen i tipshallen. Det var ju ändå i tipshallen jag blev boxerkär. Det var Zallie som charmade mig. Zallie på kansliet. Och jag behöver väl inte berätta hur mycket jag fortfarande väntar på min egna boxervalp. Brutus.

Thobe utanför tipshallen förförra året. I bilen sitter Zallie!


fåglarna

Fåglarnas första helg ihop. Man märker att gubbarna redan är tighta. Det blir ett jäkla liv om de landar på olika håll under sina flygturer i lägenheten.  De skriker tills de är tillsammans igen. Olle har hetat Olle i 14 år. Så vi vill inte döpa om honom. Men han har fått ett nytt smeknamn, Plura. Platon och Plura. Två riktiga filosofer.


Nymfarna

Igår hämtade jag Olle. Tänk. Jag åkte till Stockholm och hem. För att hämta en fågel. Platon spelar svårflörtad. Och Olle föll pladask för Platon och följer honom vart han än flyger och går.  Olle är 14 år. Änkling och har fått två barn.

 


Ha-begär.

Jag fyllde nyligen år och fick massa bra och fina saker. Ändå kan jag inte sluta tänka på hur mycket bättre mitt liv skulle bli av:

  1. En deltidsanställning.
  2. En mysiga tvåa eller ett ännu mysigare gammalt torp.
  3. En diskmaskin.
  4. Ett körkort.
  5. En gammal vit saab 900.
  6. En boxervalp.
  7. En laptop.

Vinka hej då.

Det värsta med att lämna Småland är att åka ifrån Casper. Han märker tydligt när jag ska åka. Idag såg han ut så här när han vinkade hej då till mig. (Ursäkta den dåliga kvalitén, men ibland bestämmer sig min mobil för att filma med kass kvalité)


RSS 2.0