Hur man kan

Hur man kan spendera en fredag.

Man kan börja med att stiga upp 06:30.
Äta frukost med sin karl och morgontjöta lite innan karlen ger sig iväg till jobbet. Klockan 07:00 kan man gå ner till tvättstugan. Sedan kan man pendla mellan tvättstugan och dator till klockan 10.00.

10:00 kan man gå till gymmet. Powerwalka/springa på bandet samtidigt som man kollar på gästerna som anländer till the roal wedding. Man kan börja lipa på rullbandet när de visar Lady Diana och hennes begravning.

11:20 kan man gå hem från gymmet och få för sig att cykla till ica och köpa bodylotion och hårinpackning. När man väl är på ica kan man få för sig att också köpa två paket räkröra, ett paket kokt medvurst, en påse bakpotatis och en trisslott.

12:13 kan man rusar upp för trappen och bänkar sig framför tvn och precis hinna se när huvudkaraktärerna i the roal wedding säger ja till varandra. Grinar lite till.

12:30 kan man skutta in i duschen och peela kroppen, raka benen och använda hårinpackning under tiden man gör föregående. Sedan kan man smörja in sig med sin nya bodylotion som har en skvätt brun utan sol i sig, känna sig lite snygg och låta håret lufttorka.

14:32 kan ens karl ringa och fråga om man med hjälp av sin iphone, kan följa med honom i firmabilen och guida honom till rätt ställen. Vilket man gör.

15:00 kan man sitta i en firmabil och titta på när ens karl putsar fönster. Sedan kan man komma på att man köpt en trisslott, skrapa den och vinna femtio kronor.

17:30 kan man komma hem, slänga in bakpotatisar i ugnen och börja baka vitlöksbröd.

18:00 kan man pussa sin karl hejdå som ska och repa. Man kan börjar med disken, sedan kan man skuttar mellan tv och dator. Man kan tar fram sitt depends miracle kit och börjar fixa sina trasiga nagelband. När nästa steg ska utföras hittar man inte myrroljan som man letar efter i en timme och fortfarande inte hittar.

22:15 kan man uppdatera sin blogg. 




21 år och påsk.

Hej ni! Här var det tomt. Har ingen egen dator att lägga över mina bilder på (måste köpa en!) och sen Jens köpte ny dator så får jag inte över några bilder alls då hans dator (itunes) är synkad med hans ipod och inte alls vill funka med min iphone (någon som vet hur man gör bara sådär?)

Hur som helst så har påsken spenderats hemma i Småland! Har haft toppenväder, mys med nära och kära och haft en alldeles för bra 21-års dag där jag bland annat fick en biljett till Cesar Millans show här i Malmö i maj! Hann även med en hundutställning där jag helt plötsligt fick springa och visa upp en Cavalier åt min mors gamla jobbarkompis. Fick även för första gången i mitt liv se en black and tan pudel. Har tidigare sett dessa på bilder, pudeltok som jag är och black and tan fantast som jag är så föll jag pladask första gången jag såg en bild. Fantastiskt söt!

Nästa vecka blir vi förmodligen en familjemedlem rikare (tyvärr ingen hundvalp än...)! Vi har varit på jakt efter en nymfparakitkompis till Platon. En hane, som är pensionär precis som Platon. Äntligen har vi hittat en. Olle 14 år.



 


Dagens outfit

På med partyhatten - det är fredag!


uppdatering

Tycker egentligen inte det är kul att blogga när jag inte har fina bilder att visa upp. Så i brist på en bra kamera, fotoobjekt så ge jag det ett försök ändå! Måste ju även bekräfta denna anonyma person (jag vet faktiskt vem du är, du har avslöjat dig själv) som tror att jag bara sitter hemma. I veckan har jag jobbat. Helsingborg och Lomma har stått på kartan. Har även haft sån pli på mig själv att jag masat mig iväg till gymmet innan jag börjat jobba. Eftersom jag inte tränat sen jag var 17 år så har Jens fått stå ut med mitt skrik och gnäll över träningsvärken som snart tar över min kropp. Idag har jag varit ledig. Jens bjöd mig på käk på restaurang och jag fick mig en blodig oxfilé (ni som inte känner mig kanske inte vet att jag helst äter kött så rått som möjligt) som kittlade dödsskönt i kistan. Hann även med ett besök på arbetsförmedlingen. Jag är förvånad över att ingen personal där blivit mördad av någon arbetslös människa än. Men det kommer nog någon löpsedel om det i tidningarna snart om dom fortsätter i takten dom jobbar i nu!

Nåväl. På onsdag kväll bär det av hem till Småland. I småland vankas det påskmys, hundutställning (hej svärmor vill du följa med?) och födelsedag!

sällskapssjuk

Idag vill jag bara hem till Småland. Träffa alla och ha någon att umgås med. Det börjar tära mer och mer på en att man inte har en endaste vän här nere. Helgerna är värst eftersom jag fördetmesta alltid är ensam då. Går ensam i lyan, lagar mat ensam, äter ensam, tittar på film ensam. Inga pengar att roa mig för heller. Synd att sällskap som är gratis är tjugo mil ifrån mig. Nåväl, om 1,5 vecka är jag i mitt kära Småland och jag tänker inte vara ensam en sekund!

I veckan...

I veckan har jag jobbat två pass i Landskrona. I torsdags släpade jag med med Jens till gymmet för att få nån ordning på hans stackars rygg. Nu har han lovat att köpa träningskort så vi kan träna tillsammans, kul! Efter mitt och Jens lilla pass så for jag iväg till en annan anläggning och gick på ett boxpass, vilket passade mig som handen i boxningshandsken! Kommande vecka tänkte jag testa på lite yoga!

Efter ett par stormiga dagar här nere i Skåneland så har solen hittat fram igen. Detta firades med att steka ett lass pannkakor till frukost som avnjöts på en solig balkong. Fem av fem solar.

tjatsanga

Kanske lite väl mycket hundsnack i den här bloggen med tanke på att jag inte ens har en hund just nu. Men det enda jag dagdrömmer om är en gosig lite valpmage, en förvirrad liten valp som inte riktigt kan hålla koll på sina egna ben. Här om natten låg Jens och jag och diskutera namn till vår blivande dobermann. Efter många hysteriskt sjuka namnförslag så sa Jens dobermannamnet. Dalton. Så nu vet vi. Boxern ska heta Brutus och dobermannen Dalton. Efter många års boxersug så börjar det där dobermannsuget ta över. Vi får väl se hur det blir i framtiden. Här är gamla bilder från hundutställningen i tipshallen i Växjö från tvåtusennio. Träffade en fin dobermanntik och hennes jättetrevliga  ägare. De hade även en akitavalp som var så charmig.





Mina gamla vovvar!

Åter igen sitter jag här och saknar sällskapet av en jycke. Ingen jycke här. Imorgon kommer cavalierpojkarna hit! Hittade gamla bilder och hittade mina gamla vovvar som numera inte lever. Här har ni dom:

Här är Zita och Devil. Devil är den första jycken som fanns i mitt liv. Zita var Devils mor och det var farmor och farfar som ägde henne.

 

Och här är Zorro. Också den första jycken som fanns i mitt liv då vi hade han och Devil samtidigt. Fråga mig inte varför min mor har blekt håret på huvudet på stackarn.

 


Devil och Zorro fanns i mitt liv fram tills jag var tre år. Devil dog i cancer och då skaffade vi Bamse som ni ser på bilden. Bara ett par månader senare så dog Zorro också i Cancer. På bilden är Bamse 7 veckor och vi har precis hämtat hem honom.


Här ser Bamse inte mycket ut för världen men när han hade växt till sig levde han verkligen upp till sitt namn. Han blev en Bamse och alla som såg honom nämnde alltid hur stor han var. Hans storlek gjorde att många var rädda för honom, men han var världens snällaste. Jag hade många hundrädda kompisar när jag var liten, och efter att dom varit hemma hos mig och träffat Bamse så var det första mina kompisar sa till sina föräldrar när de skulle åka hem "Mamma jag vill ha en hund!". Bamse var en på miljonen och jag är så glad att min lilla Casper blev fostrad av Bamse. Casper var inte så kaxig när han åtta veckor gammal kom hem till Bamse. Över en natt var det bästa vänner och Casper hade tagit ett stadigt bett i svansen på Bamse som han åkte kana efter, Bamse brydde sig inte ett skvatt. Bamse fick somna in några månader innan han skulle bli tio år. Han mådde då inte bra och eftersom han var så stor hade han svårt att bära sig själv. Den dagen är fortfarande den jobbigaste dagen jag varit med om i hela mitt liv. Att sedan behöva se hur hårt Casper tog det hela gjorde det inte lättare. Han letade efter Bamse i varenda vrå och slutade äta. Det tog lång tid att sörja klart Bamsebjörnen. Men från och med då visste jag, köper man en hund köper man en sorg.

 



 


RSS 2.0